Velkommen til Armbrydning Danmark

Armbrydning Danmark er en NGO (non-governmental organization) der arbejder på at udbrede sporten i Danmark. Vi er i samarbejde med Dansk Idrætsforbund (DIF) hvor vi hører under Danmarks Bryderforbund. Vi arbejder desuden sammen med Antidoping Danmark.

Tilknytninger og samarbejder

Vi samarbejder med Antidoping Danmark og er en del af World Armwrestling Federation (WAF), som er engageret i at fremme sporten på et seriøst niveau.

Lokale afdelinger

Armbrydning Danmark fungerer som en paraplyorganisation for lokale afdelinger i hele landet. Interesserede klubber kan kontakte os for at få mere at vide om at blive en del af vores netværk.

Begivenheder og mesterskaber

Vi arrangerer de danske mesterskaber, som er godkendt af DIF, samt en landsdækkende holdturnering, en årlig konkurrence mellem lokale klubber. Lokale klubber afholder også begivenheder for medlemmer og samarbejdende klubber.

Træning og kurser

Vi tilbyder kurser i sikker træning, skadesforebyggelse, genoptræning, kampsteknikker og dommerkurser. Alle er velkomne til at besøge vores lokale afdelinger for at prøve sporten – kontakt blot klubben og mød op. Vores medlemmer vil introducere dig til opvarmningsrutiner, teknikker, og måske noget mere seriøs træning. Men pas på ikke at starte for hårdt.

Bliv en del af det

Hvis du eller din klub er interesseret i at være en del af dette, er I meget velkomne til at kontakte en fra bestyrelsen for at få mere information. Du er altid velkommen til at deltage i en af vores lokale afdelinger for at opleve sporten selv.

>